Mobil OnaySMS Onay

Twitter Mobil Onay

Twitter Mobil Onay

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya sitelerinden biri olan twitter sms onay sitesinde ikinci bir üyelik açabilmek ve onaylı kullanıcı olabilmek için onaykodu.net sitemizden rahatça faydalanabilirsiniz. Profesyonel sistem ara yüzü sayesinde 7/24 bakiye yükleyebilir, numara alabilir ve onay işlemlerinizi gerçekleştirebilmektesiniz. Satın aldığınız numaraya 10 dakika içerisinde sms onay kodu gelmezse iptal edebilir ve anında bakiyenizin iade edildiğini göreceksiniz. Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı yapılan sitemiz hızlı işlem yapabilmeniz için tasarlanmıştır.

İşlem sırasında bir sorun yaşadığınızda 7/24 destek talebi oluşturabilir ve en geç 20 dakika içerisinde yanıt alabilirsiniz. Ödeme konusunda ise kart bilgilerinizi güvenle girip işlem yapabilmeniz için 3D Secure ve 128 bit SSL güvenlik altyapısı ile hizmet veren  Shoppier’i kullanmaktayız.

İlgili Makaleler

Twitter Sms Onay Alma

Twitter yeni bir hesap açtıktan sonra ayarlardan telefon doğrulama ekranına gelerek sitemizden alacağınız numarayı girmeniz gerekiyor. Sms gönderildi ekranını gördüğünüzde sitemize girip numaralarım kısmından sms gelmesini beklemelisiniz. Sms numarası geldikten sonra twitter ekranına geçip onay kodunu giriyorsunuz ve onaylı hesap oluşturmuş oluyorsunuz.

Onaylı hesap açmak artık onaykodu.net sitemiz sayesinde çok kolay. Saniyeler içinde  twitter hesaplarınız için mobil onay kodu alabilirsiniz…

 

4.9/5 - (12 votes)

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. En ucuz facebook onay sitesi ararken sizi gördüm. facebook hesap açıyorum 50 kuruşa facebook onay servisi var mı

  2. En ucuz facebook onay sitesi ararken sizi gördüm. facebook hesap açıyorum 50 kuruşa facebook onay servisi var mı

  3. Amerika whatsapp numarası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Amerika kodlu whatsapp numarası alacağım sizden haber bekliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir