Whatsapp Sanal Numara İade Politikası

Whatsap Servisi Hakkında 

Whatsapp sanal numara  kullanmadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar; 

  • Sık numara değişimi yapıyorsanız yeni numarayı whatsapp / whatsapp business uygulamasında  kullanmadan önce mutlaka İp adresi  değişimi ve  uygulama önbellek temizliği yapmanız gerekmektedir. Eğer sikayet vs gibi  bir  durum ile  kapanan bir hesabınız var ise yeni kuracağınız hesaplar da  engellenecektir. Whatsapp eski dönemlerde sadece ip numarasını üzerinden engelleme yapıyorken yeni güncellemelerden sonra hem ip numarası hem de cihaz kimliği üzerinden engelleme yapmaktadır. 
  • Whatsapp servisinde ve  ya diğer servislerde eğer onay kodu gelmeden numara banlı, bu numara kullanılamaz, 1 saat sonra kod isteyin gibi  ibareler alıyorsanız numarayı iptal edin ve  yeni numara alın. Numarayı iptal ettiğinizde ( Eğer kod gelmemiş ise) Bakiyeniz  onaykodu.net hesabınıza geri iletilir.
  • Onay kodu gelen durumlarda  hiç bir şekilde ücret iadesi yapılmaz. Çalışmayan numaraya ilgili sevis tarafından onay kodu gönderilmez. Onay kodu geliyor ise  numarada sorun yoktur. Onay kodu geldiği halde  uygulamayı aktif edemiyor iseniz burada 1. maddeyi  tatbik etmeniz gerekmektedir.
  • Sanal numaralarda zaman ve süre garantisi  yoktur. Sizin kullanım aktiviteniz ve o numaraya istenilen kod ile  doğru orantıldılıdır.  10 dk içersinde de kapanabilir yıllarca kapanmayada bilir. Bunun için herhangi  bir zaman belirteci bulunmamaktadır. Daha uzun süre kalması için  uygulama ayarlarından iki adımlı doğrulama  açıp bir şifre belirlemenizi tavsite ederiz.
  • Whatsapp numaraları sadece reklam, tantım amaçlı kullanımlar için verilmektedir. Bunun dışında ve ya yasadışı kullanımlardan doğacak hukuki sorumluluk tamamen alıcıya aittir.
  • Servislerde  Numara alınamadı, sistem kaynaklı bir sorun ve ya  bu servisin stoğu tükenmiştir gibi hatalar alıyorsanız  farklı ülke ve kategorileri deneyiniz. Biz sürekli sistem üzerinde iyileştirmeler için çalışıyor olacağız.
  • Aldığınız whatsapp onay kodu  5 haneli geliyor ise  mobil cihazınızdan onay kodunu girip  numara ve  kod görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp bize whatsapp destek hattından iletebilirsiniz. İnceleme  yapıldıktan sonra iadeniz gerçekleştirilecektir. 6 haneden fazla gelen kodlarda ilk 6 hanesini deneyip onaylama yapabilirsiniz. Eğer  onay gelmiyorsa tekrar ekran görüntüsü  alıp bize bildirebilirsiniz.
  • Whatsapp sanal nuamralarda kodlar  tek kullanımlıktır. Aynı numaraya  bir kez daha kod alamazsınız. Bu yüzden hesaptan çıkış yapmanız ve ya herhangi bir sebeple doğrulamaya düşmesi  sizin sorumluluğunuzdadır.
  • Whatsapp sanal numaralarda  doğrulama kodu istediğinizde ülkelere göre değişken bekleme süreleri vardır. Bazı ülkeler 1. dk kod gönderirken bazı ülkelerde kodlar 3-5 bazen 7dk sonra gelebilmektedir. Bu yüzden sürekli kod talebinde  bulunmamanız ve sabırlı olmanız  gerekmektedir.
  • Bazen stokta numara adeti görülebilir ama stok yok uyarısı alabilirsiniz. Global anlamda yüzlerce kullanıcı aynı anda numara aldığı için o an stok tükenmiş olabilir. Stoklar günün belirli saatlerinde güncelleniyor alacaktır.

Sizlere en iyi whatsapp hizmetini en uygun fiyatlardan sunmaya çalışan onaykodu.net her zaman siz değerli  kullanıcılarımız için daha iyisini hedeflemeye çalışmaktadır. Bu bilgilendirme onaykodu.net paneliniz üzerinden duyrular bölümünden ulaşılabilir durumdadır. Bu yüzden  bu bilgilendirmeyi üye olan tüm kullanıcılarımız okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

Türkiye’nin onay kodu lideri onaykodu.net ile hemen sanal numara almaya başlamak için TIKLAYIN…