Mobil OnaySanal Numara

Bir Telefonda 2 Whatsapp Nasıl Kullanılır ?

Bir mobil cihazda iki adet whatsapp nasıl kullanılıyor.

Tek Cihaz İki Whatsapp

Bir telefonda iki whatsapp kullanmak mümkündür. Bunun için bazı taktikler bulunuyor. Bunlardan ilki android işletim sistemi kullanan bazı telefonlarda bulunan clone app özelliğidir. Clone APP ile  whatsapp  uygulamanızı çoğaltarak tek  telefonda iki adet whatsapp  uygulaması kullanmanız mümkündür.

İkinci Whatsapp İçin Numara Alma

İkinci whatsapp uygulaması için ya yeni bir sim kart alacaksınız. Onda da telefonunuzun  çift sim kart destei olması gerekiyor. Ya da sanal  numara alarak kullanmaya devam edeceksiniz. Sanal numara almak için onaykodu.net ana sayfasından kayıt olarak 2 dk içerisinde  panelden whatsapp sanal  numara sahibi olabiliyorsunuz.

Telefonda Clone Whatsapp Desteği Yoksa ? 

Telefonunuzda  clone whastapp desteği yoksa; bu durumda da  yapmanız gereken işlem çok basittir. Whatsapp business uygulamasını telefonuzua yükleyerek ikinci whatsapp kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendi özel numaranızı whastapınızda kullanmaya devam ederken  whstapp busines ile sanal  numara alarak istediğiniz gibi sohbetlerinize devam edebilirsiniz.

İphone İkinci Whatsapp Yükleme 

IOS altyapılı iphone marka telefonlarda ikinci whastapp  kullanabilirsiniz. Bu işlem  üstte anlattığımız işlemle aynıdır. Telefonunuzda kendi  whastapp  uygulmanızı kullanmaya devam ederken bir yandan da whastapp business yükleyerek aldığınız sanal  numarayı kullanabilirsiniz.

Bir çok kullanıcı iphone ikinci whatsapp  kullanma deneyimini bilmiyor ve  ikinci whastapp  uygulaması  yüklediklerinde  yeni iletişim  kurdukları ve  ya  tam olarak şahsi bilgilerini verecek kadar güvenmedikleri insanlarla güven içerisinde iletişim halinde  bulunabiliyorlar.

Whatsapp Busines  Çağrı Merkezi  Numarası 

Butik işletmeniz için çağrı merkezi  ve ya destek hattı olarak kullanacak whsatpp numarasına  ihtiyacınız var ise onaykodu.net üzerinden alacağınız sanal  numara ile bu işlemlerinizi  ekstra bir telefon hattı almaya gerek duymadan halledibiliyorsunuz.

Sanal numara alıp  mobil onay işleminizi  güvenle halledebilir ve diğer işlerinize odaklanmaya devam edebilirsiniz.

 

4.8/5 - (25 votes)

İlgili Makaleler

22 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir