Mobil Onay

Whatsapp Yabancı Numara Alma 2023

Whatsapp  uygulaması  tüm dünyada milyonlarca insan tarafından  kullanılan bir haberleşme  uygulamasıdır. Özellikle sosyal medya ve dijital sektörde  uğraşan insanlar  gerçek numaralarını whatsappta  kullanmak istemez. Bu noktada  yabancı whatsapp  numaraları ve  ya halk tabiri ile sahte whatsapp numaraları  insanların  imdadına  yetişmektedir. Peki bu  whatsapp numaralarını  nasıl alabiliriz ?

Yabancı Ülke  Whatsapp Numarası Almak

mobil-onay.com  olarak size  en uygun fiyata  yabancı  whatsapp numaraları temin edebiliyoruz. Yapmanız gereken onaykodu.net adresinde  bir üyelik  oluşturmanız. Ardından hesabınıza  bakiye  yükleyerek  seçtiğiniz  ülkeden  whatsapp için yabancı numara  temin edebilirsiniz. ( Numaralar genellikle sadece  onay kodu almak için  kullanıldığından bazen 1 saat bazen 1  yıl aktif kalabilmektedir. Hiç kapanmayada bilir.)

İlgili Makaleler

Bu Numaraları Kullanmanın Bir Sıkıntısı var Mıdır? 

Mobil  onay  sitesinde  hizmet verdiğimiz numaralar  tek  kullanımlık dijital numaralardır. Numaralar sistem tarafından oluşturulduğu  için bir sağlayıcı tarafından temin edilmektedir. Whatsappta ve ya farklı platformlarda bu numarayı  kullanmanızın  herhangi bir  sıkıntısı bulunmamaktadır. Amaç  dışında kullanımlardan kişi kendisi  sorumludur .

Yabancı  Whatsapp Numara  Fiyatları Nelerdir ?

Whatsapp numara  fiyatları seçeceğiniz ülkeye göre değişmektedir.  10 ₺ den başlayan fiyatlarla whatsaap için geçici  numara  temin edebilirsiniz.

Sistemi Kullanmak Zor Mudur? 

Whatsapp numarası almak için sistemi kullanmak son derece  basittir. Yapmanız  gereken  30 sn  ayırıp üyelik  oluşturmanız. Kayıt  olduktan sonra  hesabınıza havale – eft / yada kredi kartı  ile güvenli bir şekilde  bakiye  yüklemesi  yapabilirsiniz.  Sonrasında  son derece basit  olan arayüzümüzden numara alıp  onay kodunuzu temin edebilirsiniz. Numara aldıktan sonra  sms  onay kodu istediğinizde onay kodu gelmez ise işlemi iptal edebililir , bakiyenizin hesabınıza geri yüklenmesini sağlayabilirsiniz. onaykodu.net size bu konda her türlü bilgiyi sağlayacaktır

 

Siz de 10₺ ‘den başlayan fiyatlarla sanal numara almak için  tıklayın 

5/5 - (5 votes)

İlgili Makaleler

65 Yorum

  1. Ucuz mobil onay siteleri arasında araştırma yaparken sizi buldum fiyat listeniz nerededir. Mesela rusya whatsapp kaç para ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir