Mobil onayMobil OnaySanal NumaraSMS Onay
Trend

Mobil Onay Nedir ?

Mobil onay nedir? sms ona nedir ? Numara onay hakkında detaylı kaynak

Hikaye Öne Çıkanlar
  • Mobil onaynedir?
  • Sms onay nedir ?
  • Sanal numara nasıl alınır ?
  • Mobil onay güvenli mi ?
  • Whatsapp fake numara nedir ?

Mobil Onay Nedir?

Mobil onay işlemi tek kullanımlık sanal  numaralar  kullanarak  sosyal medya hesaplarında yapılan telefon doğrulama işlemine denir. Mobil onay işlemi, facebook, twitter,instagram, pintereset gibi sosyal medya uygulamalarında kişiyi dğrulamak için yapılan işlemdir. Bunun yanı sıra whatsapp, telegram gibi  sosyal ve online mesajlaşma uygulamalarında da  kayıt onayı  mobil hattınız üzerinden yapılmaktadır.

Sms Onay İle Mobil Onay Farklı Mı?

Sms onay ve  mobil onay aslında aynı şeylerdir. Mobil onay işlemini yapabilmek için numaranıza  gelen sms kodunu onay yapacağınız uygulamaya girip doğrulama işlemini yapmanız gerekmektedir. Örnek verecek olursak sitelere giriş formalarında  spamdan kurtulmak için eklenen recaptca kodlarına  benzemektedir. Uygulamalar sizin gerçek kullanıcı olduğunuzu doğrulamak için  mobil onay bir diğer adı ile sms onay işlemini  yapmak istemektedirler.

İlgili Makaleler

Whatsapp Fake Numara

Whatsapp fake numara diye  bir şey yoktur. Mobil onay ile whatsapp sanal  numara ile yapılan doğrulama sonucu bir whatsapp hesabında numaranızı kullanabilirsiniz. Bu bir çok ülkeden yapıldığı için  bu numarayı görenler sahte whatsapp numarası ya da fake whatsapp numara olarak adlandırmaktadır. Oysa ki alından bu numaraların hepsi bir ülkenin kodunu  taşımaktadır.

Örneğin: whastapp Rusya Numarası +7 ile  başlamaktadır.

Whatsapp Almanya numarası  +49 ile başlamaktadır.

Whatsapp Amerika numarası  +1 ile başlamaktdır.

Bunlar whatsapp fake numara kodları değil, bu ülkede  yaşayanların normal kullandığı whatsapp  numaralarının kodlarının aynsıdır. Aldığınız sanal  numarada hangi ülkeden numara alıyorsanız numaranız  o ülke kodu ile başlayacaktır.

Sanal Özel Numara Alabilir Miyim?

Sanal numaralar çoktan seçimli değildir. Siz numaraal  butonuna bastığınızda o anda müsait olan rastgele bir numara size tanımlanır. Siz numara seçemeyeceğiniz için sanal numaralarda da özel numara olmayacaktır.

Sanal Numara ile Whatsapp Kullanma

Whatsapp mobil onay işlemi için kendi  mobil hattınızdan sms onay  kodu almanız gerekmektedir. Bu da whatsapp uygulamasında  görüşeceğiniz ve ya iletişim kuaracağınız kişilerin sizin özel numaranızı sesli aramasına da neden olacaktır. Bir  çok insan yeni iletişim kurduğu  insanlara kendi  kullandığı özel mobil hattından whatsapp üzerinden yazmak istememektedir. Bu durumlarda  şahsi numaranızın bilmediğiniz insanların eline geçmemesi için mobil onay işlemi sanal numaralar ile yapılmaktadır.

Sanal numaralar sadece whatsapp için değil  telegram, facebook hesap açma, insatgram sms doğrulama, twitter hesap açma  gibi bir çok alanda  kullanılabilir durumdadır.

Onaykodu.Net Mobil Onay

Ücretsiz Sanal Numara Almak

Ücretsiz sanal  numara veren siteler bulunmaktadır. Bu sanal numaralar  onlarca ülkede ve  binlerce kullanıcı tarafından  kullanıldığı için bu numlaraları sadece belirli sosyal medya sevrislerinde  kullanabilirsinzi. Ama o numaralara da  binlerce onay isteği gideceği  için ücretsiz sanal  numara ile yapacağınız mobil onay ve o şekilde  açacağınız hesap son derce hızlı bir şekilde spama düşecektir.

Sanal numara ile mobil onay yapmak için en uygun  fiyatlara mobil onay  işelmi yapan  onaykodu.net ile sms onay keyfini ve  profesyonel mobil onay deneyimini yaşayabilirsiniz.

Mobil Onay Siteleri Nelerdir

Piyasada bir çok  mobil onay sitesi  bulunmaktadır. Bunlar kendi  aralarında numara aldıkları sağlaycı kaynaklarına göre  fiyatlandırma ve kullanmış oldukarı otomasyon yazılımlarına  görehizmet vermektedirler. Mobil onay sistemimiz olan onaykodu.net son teknoloji  mobil onay yazılımını kullanıyor ve siz değerli  kullanıcılarımıza en hızlı ve en ucuz  mobil onay deneyimini yaşatmayı amaç ediniyor.

Ucuz Mobil Onay Sitesi

onaykodu.net olarak ilk amacımız kullanıcıların sürekli stok bulabilecekleri ve  mobil onay işlemlerini yaparken zorlanmayacakları bir sistem kurmak. Bunun yanı sıra ucuz mobil onay  hizmetini vermeyi de amaçlıyoruz. Ucuz mobil onay siteleri arasında rakiplerinden sıyırılan onaykodu.net mobil onay sektöründe ilkleri çekmekten gurur duyuyor.

Mobil Onay İşlemi Aşamaları

1- Sisteme Kayıt Olma: Mobil onay sistemine  1dk ayırarak kayıt olmanız mümkünüdür. Sizden istenilen bir kaç  basit bilgiyi girerek onaykodu.net üzerinde bir kullanıcı kaydı oluşturabilirsiniz.

2- Bakiye Yükleme: onaykodu.net üzerinde bakiye yüklemek son derece basit. Shopier altyapısı ile  kredi / banka kartı ile bakiye yükleyebilirsiniz. Yüklediğiniz bakiye banka onayının ardından saniyeler içinde hesabınızda yansıyacak ve hemen mobil onay işlemine başlıyor olacaksınız.

3- Sanal Numara Alma: Numara al kısmından  istediğiniz serviste ve istediğiniz ülkeden numara alabiliyorsunuz. Servis listesinden hesap açmak istediğiniz uygulamayı seçin, ülke seçin ve numara alın.

4- İşlemi Tamamlama: Almış olduğunuz numara, numaralarım bölümüne geleektir. O numarayı doğrulama yapacağınız sosyal medya uygulamasına girdiğinizde  onayladığınız anda numara telefonunuza değil onaykodu.net sitesinde numaralarım  bölümünde numaranızın yanında belirecektir. Onay kodunu alıp uygulamaya girdiğinizde hesabınız  mobil onay işlemi tamamlanmış olacaktır.

Mobil Onay İçin Numara Aldım Kod Gelmedi !

Mobil onay için sanal  numara aldınız ama kod gelmedi mi? Panik yapmayın. Kodun gelmesi  için 10dk bir süreniz olacak. Ama  şlk 5dk kod gelmez ise  numarayı  iptal edip yeni numara alabilirsiniz. İptal ettiğinizde bakiyeniz size anında geri iade edilir. Kod gelen işlemlerde ve  10 dk geçen işlemlerde bakiye iadesi olmayacaktır.

Mobil Onay

Mobil Onayda Hangi Ülkeler Vardır ?

Mobil onay işleminde  onlarca serviste 100 aşkın  ülkeden mobil onay  için sanal  numara alabilirsiniz. Siz hangi ülkeden  mobil onay almak istiyorsanız o ülkeyi seçmeniz ve sms onayı  o ülkeden yapmanız yeterlidir…

Mobil Onay Yasal Mıdır ?

Mobil onay işlemi tek kullanımlık sanal numaralar ile  yapılan doğrulamadır. Nasıl  bir sim kartınızdan  bu  işlemleri  yapabiliyor olacaksanız sanal  numaralarla da yapabilirsiniz. Whatsapp telegram servisleri dışında  numaralar zaten bir kez kod gelmeye ayarlıdır. Bir kez doğrulama yaptıktan sonra o numarayı bir daha  kullanamzsınız.

Whatsapp ve  telegramda bir kez doğrulama yaptıktan sonra o sanal numarayı kullanmaya  devam edebilirsiniz. Ama whatsapp uygulamasını sildiğinizde tekrar o  numaraya doğrulama kodu alamayacaksınız.

Hızlı Mobil Onay

Mobil onay servislerimiz ışık hızında çalışıyor. Türkiye nin en hılzı  mobil onay sitesi olan onaykodu.net size her zaman stok ve destek garantisi veriyor. Piyasadaki mmobil onay sitelerinin bir çoğunda  bulunmayan satış  öncesi  whatsapp destek hattı ve  müşteri panelinizde online destek  hizmeti ile  7/24  sizin için sistemde  online oluyoruz. Siz mobil onay işlemleriniz hallederken biz sizin yerinize  tüm sorunlarınız ile  ilgileniyoruz.

Sanal Numara Nereden Alınır ?

Sanal numara online olarak yurt dışı sağlaycılarından alınır. Sağlaycıların kullandıkları sistemler genellikle rusça ve  ingilinzce olduğundan ve  para birimleri  bizimle örtüşmediğinden dolayı  sizin sanal  numara alabileceğiniz en sağlam kaynakar yerli temincilerdir. onaykodu.net üzerinden sanal numara temin edebilirsiniz. Yukarıda nasıl sanal numara alacağınzı ve  nasıl mobil onay işlemi yapcağınızı anlattık. Bu adımları izleyerek sanal numara ile mobil onay işlemi  yapabilirsiniz.

Mobil Onay Konusunda Sorular Cevaplar 

Mobil Onay ne demek: Tek kullanımlık sanal numaralar ile yapılan doğrulama işlemidir …
Mobil Onay güvenli mi: Mobil onay işlemi kendi  numaranız ile yapacağınz doğrulama işlemi kadar güvenlidir.
SMS onayı ne demek: SMS onayı ile mobil onay aynı isme gelmektedir.
Dijital onay kodu nedir: Dijital onay kodu mobil onay işlemlerinde size gelen sms kodudur.
Onaykodu.net güvenilir mi: onaykodu.net  müşterilerin kart bilgilerini saklamamakta ve  aracı kurum olan shopier üzerinden güvenli ödeme almaktadır.

Mobil Onay ve Dolandırıcılık 

Mobil onay sistemi kişilerin  gelen kod ile doğrulama yapmasına yardımcı olan sistemdir. Nasıl isnsanlar kendi  aldığı  hatlar üzerinden yasaları çiğneyebiliyor ise mobil onay üzerinden de  yasaları çiğneyebilirler. Bu yüzden mobil  onay sisteminde  her yerde olduğu gibi  dolandırıcılık işlemleri olabiliyor.

Mobil onay kullanmamnın amacı kişisel bilgilerinizi  vermek istemediğiniz durumlarda  site onayları için kod kullanmaktadır. Farklı amaçlar için kullanımlar  yasalar önünde suçlu  bulunacak ve  gereken yasa maddeleri uyarınca cezalandırılacaktır.

Google’dan Gelen Aramalar: mobil onay nedir, sms onay nedir, mobil onay,onaykodu.net,onykodu,mobil onay hizmeti,sms onay hizmeti,ucuz mobil onay,mobil onay kodu,sanal numara alma,ucuz sanal numara,whatsapp numara,whatsapp yabancı numara,whatsapp fake numara al,whatsapp tek kullanımlık numara,whastapp +90 numara,whatsapp türkiye onay,onay sitesi,mobil onay sitesi,fake numara sitesi,sanal numara ücretsiz, ücretsiz sanal numara al,numara sitesi,mobil onay scripti

4.8/5 - (84 votes)

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Amerika whatsapp numarası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Amerika kodlu whatsapp numarası alacağım sizden haber bekliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir