Mobil OnaySanal Numara

Geçici Telefon Numarası Alma2023

Geçici Telefon Numarası Nasıl Alınır ? 

Geçici telefon numarası kullanmanın asıl amacı gerçek telefon numarasını kimseyle paylaşmamak ve bu sayede internet üzerinde ve mobil uygulamalarda gizliliği korumaktır. Geçici telefon numarası ile neler yapılabilir? Geçici Telefon Numarası Nasıl Alınır? Geçici telefon numarasının fiyatları ne kadardır?

Geçici telefon numarası ile neler yapılabilir?

Gerçek telefon numarası ile yapabildiğiniz her şeyi geçici numara ile de yapabilirsiniz. Mesajlaşmak, Android ve İOS tabanlı uygulamaları kullanmak da dahildir. Günlük binlerce internet kullanıcısı onaykodu.net üzerinden geçici telefon numarası almakta ve aşağıda belirtmiş olduğumuz işlemleri gerçekleştirmektedir;

İlgili Makaleler
  • Whatsapp kullanma (akıllı telefon ve bilgisayardan web.whatsapp.com üzerinden)
  • Sosyal medya hesapları oluşturma (Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, Discord, Tinder vb.)
  • Trendyol, Yemeksepeti, BurgerKing, McDonalds vb. online platformlarda üyelik oluşturmak.

Geçici Telefon Numarası Nasıl Alınır?

Türkiye’de geçici telefon numarası alınabilecek en yaygın ve kaliteli platform onaykodu.net’dir.  Bunu sebeplerini ise aşağıda sıraladık;

  • Ekonomik olması
  • Farklı onlarca ülke seçeneği sunması
  • Farklı onlarca servis seçeneği sunması
  • Kredi Kartı ve Banka Kartı ile ödeme seçeneği sunması
  • Yapılamayan işlemlerde anında para iadesi yapması
  • Mobil uyumlu olması
  • 7/24 canlı destek sunması

Siteye üye olduktan sonra en az 20 TL bakiye yükleyerek servisleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir çok uygulama üzerinde numaranın hangi ülkeye ait olduğunun bir önemi yoktur o sebeple uygun fiyatı olan ülkenin numarasını tercih edebilirsiniz.

Geçici telefon numarasının fiyatları ne kadardır?

Geçici telefon numarası fiyatları kullanacağınız uygulama ve seçeceğiniz ülkeye göre değişiklik göstermektedir. Ücretler oldukça makuldür ve yeni alacağınız normal bir sim kartın fiyatının neredeyse 10/1’i kadardır.

Sanal numaralar ile  bir çok işlemi kendi  kullandığınız hatlar gibi yapabilirsiniz. Bir çok  ülkede artık fiziksel sim kartlar yerine  geçici sanal kartlar kullanılmaktadır.

5/5 - (5 votes)

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Ucuz mobil onay siteleri arasında araştırma yaparken sizi buldum fiyat listeniz nerededir. Mesela rusya whatsapp kaç para ?

  2. Amerika whatsapp numarası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Amerika kodlu whatsapp numarası alacağım sizden haber bekliyorum

  3. Bitlis merkezden ben Osman. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım 07-11-2023 18:31:12

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir