Mobil onaySMS Onay

Sanal Numara İle Paypal Hesap Açma

Paypal İçin Sanal Numara Nasıl Alınır?

Paypal işletmeler ve bireysel kullanıcılar için ödeme hizmeti ve çözümleri sunar. Paypal ile şirket veya bireysel olarak alışveriş, ödeme işlemleri ve para transferi yapabilsiniz. Paypal hesabı oluşturmak isteyen bireylerin e-posta adreslerini, kredi kartı veya banka kartı bilgilerini, cep telefon numaralarını sisteme kaydetmeleri yeterlidir.

Paypal için yabancı numara nasıl alınır sorusunu Türk vatandaşların sıklıkla sorma sebebi Paypal’ın Türkiye’de hizmet vermiyor oluşudur. Bu nedenle Türk kullanıcılar farklı ülkelere ait sanal numaralara ihtiyaç duymaktadır.

Güvenli bir biçimde Paypal için ihtiyacınız olan yabancı numarayı Onaykodu.net’den temin edebilirsiniz. Onaykodu.net üzerinden alacağınız farklı bir ülkeye ait olan sanal numara ile Paypal hesabınızı oluşturabilirsiz.

Paypal hesap oluşturma aşamalarında ilk olarak şirketin web sitesine VPN kullanarak giriş yapmak gerekmektedir. VPN kullanmadığınız takdirde sistem Türkiye’de hizmet verilmediğini belirtir ve işleme devam etmenize müsaade etmez. Kullanılan VPN ip adresini aldığı ülke sahip olduğunuz yabancı numaranın uyuşmasına dikkat edin,sistem sizin VPN ip adresi üzerinden hangi ülkenin vatandaşı olduğunuzu anlamaktadır.

Bildirilen sanal numara ve verdiğiniz göstermelik adres işlemleri tamamlamak için yeterlidir. Sistem şüpheli bir durum tespit ederse belirttiğiniz sanal numaraya bir doğrulama kodu gönderir. Kayıt oluşturduğunuz Paypal hesabına banka hesabınızı tanımlamanız yeterli olacaktır.

Banka hesabınızın Türkiye’de olması sorun teşkil etmez. Paypal için yabancı numara nasıl alınır sorusuna en güzel cevap onaykodu.net sitesidir. Yabancı ülkelere ait sanal numaraları kolaylıkla satınalabilirsiniz. Paypal için yabancı numara nasıl alınır türk kullanıcıların sıklıkla sormasının nedeni Paypal’ın Türkiye’de hizmet vermemesidir. Bu durum Türk vatandaşların Paypal’ı kullanmasına engel değildir. Paypal’ın hizmet verdiği bir ülkeden sanal numara alarak hesap doğrulama işlemi gerçekleştirilebilir.

Paypal Sahte Numara Doğrulama

Paypal belirttiğiniz sanal numaraya doğrulama kodu gönderir. Adımlara uyarak Paypal sanal numara doğrulama işlemlerini tamamlamış olursunuz. İkinci aşamada ise banka bilgilerinizi girmeniz yeterlidir.

Oy verin !

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir