Mobil Onay

Sanal Numara Kiralama Servisi

Mobil onay işlemi tek kullanımlık sanal numaralar ile yapılmaktadır. Almış olduğunuz  numaraya  gelen tek seferlik bir  kod sayesinde hangi  platform için sanal  numara  alımı  yaptıysanız o platforma mobil  onayınızı yapabilirsiniz. Eğer çok fazla hesap  açmak istiyor ve her seferinde ayrı bir sanal numara denemesi  yapmak istemiyorsanız numara kiralama serisini kullanarak  belirlediğiniz kiralama zamanı diliminde  dilediğinizce  mobil doğrulama yapabilirsiniz.

Sanal Numara Kiralama

Sanal  numara kiralamak için  ilk önce  onaykodu.net  sitemize üye  kaydı yapmanız gerekmektedir. Daha sonra  bakiye ekleyerek numara kiralama bölümünden dilediğiniz zaman diliminde, dilediğiniz ülke için ve dilediğiniz serviste  numara kiralama hizmetini başlatabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Twitter Hesap Açmak İçin Kiralama 

Çok fazla twitter hesap  açma  işlemi yapıyorsanız numara  kiralayarak  aynı numara ile süreniz boyunca doğrulama kodu alabilirsiniz. Böyle ce zamandan ve  paranızdan tasarruf  sağlamış olursunuz.

Google Hesap  Açma   İçin Numara Kiralama

Google hesap açmak istediğinizde sizden mobil bilgilerinizi  talep edecektir. Bu durumda da hesapları kullanmaya  devam edebilmek için mobil onay  yapmanız gerekmektedir. Google için numara  kiralama servisi  alarak  kiraladığınız süre  zarfında  sınırsız mobil onay kodu alabilirsiniz.

Sanal numara kiralama servisi  diğer onay kodu alınan servislerden bağımsız  çalıştığı  için yaşayabileceğiniz sağlayıcı kaynaklı sistemsel sorunlarda destek ( ticket) sistemimiz ile bize  7/24  sorun bildirebilirsiniz.

Oy verin !

İlgili Makaleler

52 Yorum

  1. Amerika whatsapp numarası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Amerika kodlu whatsapp numarası alacağım sizden haber bekliyorum

  2. Ucuz mobil onay siteleri arasında araştırma yaparken sizi buldum fiyat listeniz nerededir. Mesela rusya whatsapp kaç para ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir