Mobil OnaySMS Onay

Sms Onay Kodu- Ucuz SMS Sitesi

Mobil onay işlemi Türkye de ve dünyada milyonlarca insan tarafından yapılmaktadır. Mobile onay; Bir çok durumda kişinin mobil cihazları üzerinden yapılmakta ve hizmetleri kullanması için gerçek kişi olduğuna dair bir onay şeklidir. Ya içeriğinden emin olmadığınız siteler?

Mobil Onay Nedir ? 

Mobil onay tam anlamı ile; sosyal medya siteleri, uygulamalar, üyellik gerektiren web siteleri gibi mecralarda kod gönderme ve o kodu doğrulama şeklinde çalışan bir güvenlik sistemidir. Mobil onayın amacı aslında kullanıcı doğrulama işleminden ibarettir.

İlgili Makaleler

Neden Mobil Onay Siteleri var ?

Özellikle içeriğinden eminolmadığınız ve ya kişisel telefon hattınızı kullanmak istemediğiniz durumlarda sanal numara alarak o platforma bir kerelik kod alabilir ve sms doğrulama barajını aşabilirsiniz. Kullanacağınız numara sanal ve no-name olacağı için herhangi bir bilgi  kirliliği de yaşamazsınız.

Mobil Onay Kodu Nasıl Alınır? 

Öncelikle bunun için yurt içinde bir çok site hizmet vermektedir. Mobil onay işlemi yurt dışındaki sağlayıcılardan  alınan dataların satılması yolu ile yapılır. Bu yüzden siteye  üye olursunuz. Piyasadaki en hızlı mobil onay ve en ucuz sms onay sitesi olan  onaykodu.net adresine  kayıt olunuz. Ardından bakiye yüklemesi yapmalısınız. Bakiye yüklemesi yamadan sms onay fiyatlarını ülke ve servis bazında kontrol edebilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü ve gelişmiş tam otomatik mobilonay paneli ile  onaykodu.net siz değerli  kullanıcıların en hızlı bir şekilde mobil onay hizmetine ulaşmasını sağlar.

Ucuz Mobil Onay Sitesi

Piyasada onlarca mobil onay sitesi bulunuyor. En uygun fiyatlarla sms onay yapan tabiri caizse en ucuz mobil onay sitesi kimdi? Bunun cevabı: onaykodu.net tabiki. 70K kullanıcısı ve  binlerce mutlu ayrılmış kullanıcı.

Mobil Onay Sistemi Nasıl İşler ?

Mobil onay sisteme  kayıt olmakla başlar. Sonrasında sms onay yapbilmek adına bakiye  yüklemesi yaparsınız. Sonra ülke ve servis seçimi. Bu noktadan sonra dilediğiniz serviste dilediğiniz numarayı almakta özgürsünüz.

 

5/5 - (2 votes)

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Amerika whatsapp numarası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Amerika kodlu whatsapp numarası alacağım sizden haber bekliyorum

  2. Giresun merkezden ben Emel. Selam herkese web siten inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 02-02-2024 17:34:19

  3. En ucuz facebook onay sitesi ararken sizi gördüm. facebook hesap açıyorum 50 kuruşa facebook onay servisi var mı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir