Sanal Numara

Whastapp Geçici Numara Alma

Whatsapp Geçici  Numara Nasıl Alınır ? 

Whatsapp  geçici  numara almak için yapmamız  gereken adımları  bu yazımızda size  aktaracağız. Whatsapp  kullanmak istiyorsunuz ve geçici  numara nasıl alacağınızı  bilmiyorsanız sanal whatsapp  numarası alma yazımız sizi  bilgilendirecek kaynak niteliğinde  olacaktır.

Whatsapp sanal  numara almak  için  atacağınız adımlar aşağıdaki gibidir ;

İlgili Makaleler

1- Sisteme Kayıt Olmak: Sanal numara almak için  yapmanız  gereken  ilk adım  onaykodu.net sitemizdeki kayıt ol  butonuna  tıklayarak saniyeler  içinde  kayıt olmaktır.

2- Bakiye Yükleme: İhtiyacınız olan sanal  numara alacak bakiyeyi  hesabınıza yüklemeniz gerekmektedir.

3- Numara Alma: Panelinizden  whatsapp  hizmetine  giriş  yaparak istediğiniz ülkeden whatsapp  geçici  sanal numaranızı alabilirsiniz.

4- Kod Gönderme: Telefonunuza  yüklediğiniz Whatsapp / Whatsapp Business uygulamasına  aldığınız sanal numarayı önce alan kodunu seçerek  numarayı  girip  mobil onay  kodu  isteme işlemini yapmanız  gerekmektedir.

  • Bu aşamadan sonra onay kodunuz  telefonunuza sms  olarak değil de  onaykodu.net sitesindeki panelinizde  bulunan numaralarım  bölümüne aldığınız numaranın  yanına gelecektir.
  • Burada ki doğrulama kodunu  whatsapp  uygulamanıza girerek sanal whatsapp  numaranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sanal Numara Alma Konusunda Sık Sorulan Sorular

Sanal  numara alırken aklınıza  takılan sorular ve  karşılaştığınız sorunların çözümlerini aşağıda  paylaşmaya çalıştık

  • Numara almak için ödeme  yapmam gerekli midir. Bedava sanal  numara, ücretsiz fake  numara, bedava whatsapp numara alma şansım  yok mudur ?

 

 

5/5 - (14 votes)

İlgili Makaleler

42 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir