Mobil OnaySMS Onay

Whatsapp Fake Numara Alma & En İyi Method “2023 Yılı Özel”

WhatsApp Fake Numara Alma İçin Ne Yapmalıyım?

WhatsApp sahte numara almak için yapmanız gerekenler fazlasıyla kolay. İlk aşama olarak KAYIT LİNKİ üzerinden onaykodu.net sitesine kayıt olun. Kayıt işlemi fazlasıyla kolay küçük bir kayıt formu aracılığıyla hızlıca tamamlanmaktadır. Kayıt işlemini tamamlamanız fake whatsapp açma için gereklidir. Kaydınızı tamamladıktan sonra otomatik olarak mobil onayın ana sayfasına yönlendirileceksiniz.

Bu işlemle birlikte WhatsApp yabancı numara yapma işlemini kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu sayede kendinizi yurt dışında gibi gösterebilir ve arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz, öte yandan da gizliliğinizi maksimum koruma altına almış olursunuz. Kaydınız tamamlandıysa WhatsApp fake numara işleminiz kolaylıkla tamamlanacaktır.

İlgili Makaleler

WhatsApp Sahte Numara Ne İşime Yarar?

WhatsApp sahte numara kendinize yurt dışında dilediğiniz bir ülkeye ait mesajlaşma kanalı sağlamak için mükemmel avantaj sağlayan bir özelliktir. Bu özelliği kullanarak sorunsuz ve rahat bir şekilde yabancı bir hat kullanabilirsiniz.

Fake WhatsApp Açma Aşamaları

Fake WhatsApp açma işlemi için uygulamanız gereken aşamalar şu şekildedir;

  • Cep telefonunuza WhatsApp’ı yükleyin.
  • Eğer daha önce WhatsApp yüklediyseniz ve silmek istemiyorsanız ikiz uygulamalar özelliğiyle WhatsApp’ı kopyalayın veya WhatsApp Business for Google Play veya WhatsApp Business for iOS‘u indirin.
  • onaykodu.net hesabınıza giriş yapın ve kategorilerden WhatsApp’ı seçin.
  • Size verilen numarayı uygulama içine girin. Uygulamanıza mesaj gönderildiğine dair bir bilgilendirme alacaksınız, gelen mesajı Mobil Onay servisinden alın, anlık olarak iletilecektir.
  • Numaranız onaylanmış ve WhatsApp fake numara 2022 alım işleminiz tamamlanmıştır.

Whatsapp sahte numara hizmeti alarak siz de artık problemsiz, özgür iletişimin tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Hiçbir limit, hiçbir problem sizi durduramaz ve yavaşlatamaz. Bu süreç boyunca bizler de size en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.

WhatsApp Sahte Numara Başka Nerelerde Kullanılır?

Butik işi yapan online satış firmaları, yurt dışına iş yapan firmalar, arkadaşlarına şaka hazırlamak isteyen insanlar, kendi gizliliğine değer veren kullanıcılar için bu hizmetimiz fazlasıyla yeterli olacaktır. Yapacağınız adımlar fazlasıyla basit, siteye kayıt olun, hesabınızı tamamlayın, daha sonrasında sipariş vermek istediğiniz telefona sipariş verin ve keyfinize bakın. Her türlü durumda 7/24 olarak sizlere hizmet vermekten fazlasıyla mutluluk duyuyoruz.

Diğer bir avantajı da birden fazla WhatsApp numarası kullanmak isteyen kullanıcılarımız için kolaylık oluşturmasıdır, hiçbir problem olmadan birden fazla numaraya sahip olarak tüm mesajlarınızı birbirlerine karışmadan rahatlıkla ayırabilirsiniz.

5/5 - (4 votes)

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Ucuz mobil onay siteleri arasında araştırma yaparken sizi buldum fiyat listeniz nerededir. Mesela rusya whatsapp kaç para ?

  2. Adıyaman merkezden ben Yakup. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim mükemmel, şukuladım 04-01-2024 14:30:09

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir