Mobil onayMobil OnaySanal NumaraSMS Onay

Whatsapp Geçici Numara Alma Taktiği

Whatsapp için geçici numara nasıl alınır, whatsapp sanal numara nereden alınır ?

Whatsapp Sanal Numara Alma Taktiği

Whatsapp için sanal numara almak son derece basittir. onaykoud.net sitesine girip  kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt işleminin ardından sistemde whatsapp bölümünü seçersek direk sanal numaranızı istediğiniz ülkenden alabilirsiniz. Bakiye yüklemesi yaparak diğer servislerden de sanal numara almanız mümkün.

Whatsapp Fake Numara Nasıl Alınır ? 

Whatsapp sanal numaraları bir çok kullanıcı whatsapp fake numara alma olarak bilmektedir. Whatsapp fake numara aslında sanal numaralar üzerinden mobil onay bir diğer ismi ile sms onay işlemi yaparak numara alma işlemidir. Son derce basit olan bu işlem ile whastapp numranızı alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Whatsapp Almanya +49 Numara Alma

Whatsapp numarası alırken  ülke seçeneğiniz bulunmaktadır. onaykodu.net panelinizden whatsapp bölümünü seçtiğinizde burada çıkan ülkeler bölümünden Almanya olarak şeçtiğinizde +49 whatsapp numarası alabilirsiniz.

Whatsapp Rusya +7 Numara Alma 

Üstte belirttiğimiz gibi whatsapp Almanya telefon numarası alma bölümünden benzer şekilde whatsapp sanal rusya +7 kodlu numara alma işlemi de yapabilirsiniz. Bakiye yükleme işleminizin ardından whatsapp  rusya numarası alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp Azerbaycan Numarası Alma

Whatsapp servisimizden onaykodu.net panelinizde Azerbaycan ülke seçimini yaptıktan sonra azerbaycan sanal numara alımı yapabilirsiniz. Whatsapp azerbaycan numarasını aldıktan sonra doğrulama için gelcek sms onay kodu onaykodu.net sitenizin panelinde olacaktır. Whatsapp azerbaycan numarasını kolaylıkla sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz.

Whatsapp Yabancı Numara Alma 

Whatsapp servisimizde onlarca ülkeden whatsapp yabancı numara alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sürekli yenilenen stoklarımız sayesinde sanal numara alıp mobil onay işlemi yapmak son derece basittir.

 

4.7/5 - (3 votes)

İlgili Makaleler

11 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir