Mobil Onay

Discord Numara Onay Nasıl Yapılır?

Discord Numara Onay Nasıl Yapılır?

Uygulamalarda mobil onay doğrulama artık onaykodu ile saniyeler içerisinde çok kolay bir şekilde halledilebiliyor. Platform üzerinden sanal numara satın alarak doğrulama yapabilirsiniz. Web sitemiz kullanışlı ve hızlı alt yapısıyla güvenilir ödeme seçeneğiyle ve hatalı işlemlerde hızlı para iadesi yaparak önde gelen servisleri arasında yer almaktadır. Tek kullanımlık numaralar ile onlarca farklı servis ve ülke seçeneğiyle Discord sms kodu doğrulama hizmetlerimizden kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Sanal numara alabilmek için onaykodu.net/register adresinden  kayıt olmalı ve en az 20 TL bakiye yüklemesi yapmalısınız.

Discord Fake Numara Alma Yöntemi

Son dönemlerde oldukça popüler olan sesli iletişim uygulaması Discord birçok kullanıcı uygulamalar telefon ile doğrulama talep ediyor. Kullanıcılar ise kullandıkları asıl telefon numaralarını vermek yerine sahte numaralar ile doğrulama kodu almayı tercih ediyor. Ayrıca birden fazla Discord hesaba sahip olmak isteyenler içinde gerekli olan doğrulama kodu ihtiyaç haline geliyor. Onaykodu.Net olarak müşterilerimize ihtiyaçları olan Discord telefon doğrulama işlemini ekledik. Panelimize bakiye yükledikten sonra anasayfada bulunan Discord servisine tıklayıp ülke seçimi yaparak sanal numara satın alabilirsiniz. Bu aşamadan sonra doğrulama kodunun geldiği sayfa karşınıza çıkacak bu sayfadaki kodu Discord platformunda kullanabilirsiniz. Kodun gelmesi 10 dakikadan fazla sürmesi durumunda bakiyenizden çekilen ücret yeniden bakiyenize eklenecektir.

İlgili Makaleler

Discord Mobil Onay

Discord uygulamasında yeni bir hesap açarken istenilen bilgilerden biri telefon numarasıdır. Kişisel numaranızı vermek istemediğinizde veya mevcut hesabınız dışında bir Discord hesabı daha oluşturmak istiyorsanız yapmanız gereken bir sanal telefon numarası almaktır. Onaykodu.Net üzerinden çok makul fiyatlara fiyatlara Discord hesabınızda kullanabileceğiniz bir sanal numara satın alabilirsiniz.Sitemizde güvenle kredi kartı ve banka kartınız ile bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. Ödeme sistemi olarak 256 bit SSL güvenlik sertifikasına sahip Weepay alt yapısını kullanmaktadır. Web sitemiz ve işlemlerimiz hakkında sormak istediğiniz olduğunda canlı destek sistemimizle iletişime geçebilirsiniz.

4.6/5 - (41 votes)

İlgili Makaleler

12 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir