Mobil OnaySMS Onay

Türkiye’ nin SMS Onay Sitesi

Türkiye +90 SMS Onay İşlemi nasıl yapılır ? Türkiye sms onay siteleri

Türkiye’nin  SMS Onay Sitesi

Mobil onay olarak bilinen sms onay hizmeti onlarca farklı platform tarafından kullanılan bir güvenlik tedbiridir. En çok kullanılan kişisel güvenlik sistemi sms onaylama işlemidir. Sms onay işleminin asıl amacı sahip olduğu numaranın kendisine ait olduğunu kanıtlamasıdır. Örnek vermek gerekirse whatsapp mesajlaşma uygulamasına kayıt olduğunda ilk olarak uygulamanın kullanılacağı telefon numarası istenmektedir. Bu numara uygulamaya girildikten sonra doğrulama kodu gönderilmektedir. Kullanıcıda doğrulama kodunu uygulamaya girerek bir nevi bu numaranın kendisi tarafından kullanıldığını ispat etmektedir.

Türkiye +90 SMS Onay İşlemi

Ülkemizin uluslararası telefon kodu olan +90 ile başlayan tüm numaralar Türkiye’ye ait olan numaralardır. Cep telefonu operatörü firmalarından satın alınan her numaranın başında aynı şekilde +90 vardır. Sosyal medya, mesajlaşma uygulamaları, onay ödeme uygulamaları, üyelik ve kayıt gibi işlemlerde kişiler Türkiye sms onay işlemine tabi tutulmaktadır.

İlgili Makaleler

Türkiye alan kodu ile başlayan numaranız varsa sms onayı yapıldığında bu numaraya bir kod gelecek ve kodu kayıt olacak sisteme giriş yapıldığında doğrulama gerçekleştirilmiş olacaktır. Daha önce aynı numara ile kayıt olduysanız ve yeni bir numaraya ihtiyaç duyuyorsanız o zaman yeni bir numara almanız gerekecektir. Telefon operatörlerinden alınan yeni numaraların maliyeti nedeni ile en iyi alternatif sanal numara siteleridir. Sanal numaraları tedarik edeceğiniz bu siteler istediğiniz platforma birden çok kez kayıt olmanızı sağlar. Örneğin birden fazla whatsapp hesabına, birden fazla Youtube hesabına veya birden fazla Instagram hesabına sahip olma imkanı sağlar.

En İyi SMS Onay Sitesi

Güvenliğe önem veren müşteri memnuniyeti odaklı kullanımı kolay en uygun fiyata numara almak için kullanılan başta gelen siteler arasında onaykodu.net vardır. Türkiye numaralarına veya diğer ülke numaralarına bu siteden sahip olabilirsiniz.

4.5/5 - (2 votes)

İlgili Makaleler

23 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir