Mobil OnaySanal Numara

Netflix Mobil Onay Hizmeti 

Netflix mobil onay almak Mobil Onay Sitesi nde  çok basit. Netflix  bir  çok ülkede faaliyet gösteren dünyaca ünlü film ve dizilerin bir araya geldiği film izleme  platformu. Netflix  kullanmak için gerekli olan mobil onay hizmeti  onaykodu.net ile çok basit  bir şekilde halledilebiliyor.

Netflix Mobil Onay Hizmeti 

Netilix  mobil  onay işlemi  için ilk yapmanız gereken onaykodu.net  adresindeki  kayıt formunu  kullanarak sisteme  kayıt olmanız. Daha sonra hesabınıza  bir miktar bakiye  yüklemesi yapmanız gerekiyor.  Bakiye yükleme  işlemini  tamamladıktan sonra mobil onay panelinizden  netflix  işlemini seçip  netflix onay  kodu almak  istediğiniz ülkeyi seçeceksiniz. ( Türkiye mobil onay hizmeti vermemekteyiz ) .

İlgili Makaleler

Bu işlemleri  yaptıktan sonra numara alma  işleminiz başarı ile tamamlanacaktır. Sonrasında yapmanız gereken numarayı ilgili hizmete girip onay kodunuzun gelmesini beklemek. Onay kodunuz  geldikten sonra ilgili hizmete girip netflix mobil onay  hizmetini aktif hale  getirmiş  olacaksınız.

Mobil Onay Hakkında  Daha Fazla Bilgi İçin …

Mobil SMS Onay Nedir

Mobil sms onay hizmeti yurt dışından alınan sanal numaralar ile whatsapp,facebook,youtube,google,instagram gibi sosyal medya hesaplarında yapılan mobil doğrulama işlemdir.
Sistem Nasıl Çalışır ?
Mobil onay sistemi çok basittir. Siteye üye olur bakiye yüklersiniz. Sonra onay kodu almak istediğiniz hizmeti ve ülkeyi seçersiniz. Sonra numaranız panelinizde sizin kullanımınza açılır. İlgili hizmete numaranızı girerek tek seferlik doğrulama kodunuzu alırsınız.
Ücretlendirme Nasıl Olur
Mobil onay sisteminde ücretlendirme numara alacağınız sisteme ve ülkeye göre değişkenlik göstermektedir. Mobil onay kodunuz gelmez ise bakiyeniz otomatikman hesabınıza iade edilir.
5/5 - (2 votes)

İlgili Makaleler

8 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir