Mobil OnaySanal Numara
Trend

Tek Kullanımlık Whatsapp Numarası

Sanal numaralar günümde herkes tarafından kullanılmaktadır. Özellikle sim kart kullanma zorunluluğu olmaması nedeniyle sanal numara kullanımı hızla artmıştır.

Whatsapp ve Telegram milyonlarca kullanıcısı olan sosyal mesajlaşma uygulamalarıdır. Artık mobil cihazlarımızın vazgeçilmes mesajlaşma uygulaması haline gelen whatsapp bri çok görüşmemizde ve yazışmalarımızda artık bizim hayat kurtarıcımız haline gelmiştir.

İlgili Makaleler

Whatsapp Sanal Numara Alma

Whatsapp için genelde kendi kişisel numaramızı  kullanırız. Bu da sesli aramalarda da numaramızın karşıdaki insanın erşebilir durumda olması yüzünden sık iletişim kurmadığımız insanlarla sanal numara alarak whatsapp  hizmetini  kullanabiliyoruz. Burada onaykodu.net üzerinden alacağınız sanal numara ile whatsapp  uygulamasını kullanabileceğinz anlamına geliyor.

Bir Telefonda İki Whatsapp Nasıl Kullanılır

Tek bir cihazda iki whatsapp uygulaması kullanmak mümkün. Bunun birkaç  yolu bulunuyor. Bazı telefon modelleri  clon uygulama desteği sunuyor. Bu sayaede tek cihazda iki whatsapp uygulaması  kullanabiliyor olursunuz. Peki telefonumuz clon whatsaapp uygulmasını desteklemiyorsa ne yapabiliriz ?

Burada da çözüm basit. Whatsapp’ın şirketler için sürümü olan Whatsapp Busines bizim  kurtarıcımız oluyor. Telefonumuza / tabletimize whatsapp business uygulamasını yükleyerek ikinci bir whatsapp olarak kullanmamız mümkün oluyor.

Tek Kullanımlık Sanal Numara Alma

Geriye kalan onaykodu.net adresine girerek iki sn içinde üye olmak kalıyor. Sonra hesabımıza güvenle bakiye yükleyebilir, onlarca ülke arasından seçim yaparak tercih ettiğimiz ülkeden whatsapp numarasını alabiliyor oluruz.

Whatsapp Doğrulama Kodu Nasıl Alınıyor? 

Sisteme üye oldunuz, bakiye yüklediniz, seçtiğiniz ülkeden numara aldınız şimdi ne yapmanız gerekiyor ? Bundan sonraki adım aldığınız numarayı mobil cihazınıza girmek oluyor. Ülke seçimini yapıp numarayo doğru bir şekilde telefonunuza girdikten sonra  onaya göndereceksiniz. Onay kodu burada telefonunuza sms olarak değil, onaykodu.net üye panelinizdeki numaralarım  bölümünde aldığınız numaranın yanında görünecektir. Oradaki onay kodunu alıp telefonunuza girdiğinizde artık whatsapp kullanıma hazır hale gelecektir.

Numara Aldım Kod Gelmiyor ?

Bunun için 10 dk süreniz bulunmaktadır. İlk 5dk içinde kod gelmiyor ise  numarayı iptal edip yeni numara alabilirsiniz. Bakiyeniz ilk 10 dk içinde iptal ettiğiniz numaralarda otomatik iade edilecektir. Onay kodu gelen numaralarda iptal ya da iade söz konusu değiltir.

Mobil Onay Güvenli Midir? 

Mobil onay işleminde alınan sanal numaralar kendi kullandığınız telefon numaralarının sanallaştırlmış halidir.

SMS Sonay Garanti Var Mıdır ? 

Sanal numaralarda herhangi  bir garantiyoktur. Özel bilgilerinizi  ve yedeklemelerinizi  kendi adınıza olan mobil hatlardan yapmanızı tavsiye ederiz. Özellikle whatsapp sanal numara hizmetinde numaralar ilk 5dk içinde de kapanabilir 6 ay sonra da  1 yıl sonra da bu tamamen şans ve o numaraya  giden doğrulama ile alakalıdır.

Whatsapp Sanal Numara Kapanmaması İçin Ne Yapılabilir ?

Numaranızın daha uzun süre kalmasını sağlamak için bazı güvenlik adımları mevcuttur. Çift faktörlü doğrulama açarak numaranızın daha uzun süre sizde kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede  farklı ülkelerden gelen kod isteklerini bertaraf etmiş olursunuz.

 

5/5 - (3 votes)

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. Düzce merkezden ben Ayşe. Merhaba sayfanız vallaha billaha hayran edici, teşekkürler 29-03-2024 11:32:00

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir