Mobil onayMobil OnaySanal Numara

Telegram Mobil Onay 2023

Telegram mobil onay nasıl yapılır,sanal numara ile çoklu telegram hesabı açmak

Telegram Mobil Onay

Telegram uygulamasında telegram numara almak ve çoklu  hesap açmak artıkson derece kolay. Mobil Onay sisteminden  açacağınız üyelik ile bu hizmetten kolayca faydalanabilirsiniz. Telegram gibi internet üzerinden sohbet ve iletişim için kullanılan tüm uygulamalar bir tek numaraya bağlı olmak zorundadır. Böyle durumlar için bazen fake numaralara ihtiyaç duyulur.Uygun fiyatlarla sitemizden alacağınız bir numara ile telegram uygulamasına kayıt olarak gelen sms onay kodunu girerek hesap oluşturabilirsiniz. Sitemiz tamamen memnuniyet ve kalite üzerine kurulu olduğu için herhangi bir sorunla karşılaştığınızda 7/24 destek hizmetimiz sizlere hizmet vermektedir. Numara almak oldukça basittir ve onay almak çok kısa sürmektedir.20+ ülke alan kodları ile alacağınız numaralar tek kullanımlıktır. Tamamen çalışan bir sistem olduğundan sms onay kodu geldikten sonra hesabınız hemen açılır ve telegram’ı kullanmaya başlayabilirsiniz. Telegram mobil onay için en hızlı sistem onaykodu.net siz kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek noktadadır.

Telegram Sms Onay Almak 2023

Telegram uygulaması için sms onay kodu alamadıysanız aldığınız numarayı hemen iptal edebilir ve yeni numara alabilirsiniz. Tamamen güvenli bir ödeme sistemi kullandığımız için iptal edilen numaranın ödeme bedeli anında hesabınıza yansıtılacaktır. Telegram uygulaması yeni uygulamalarıda beraberinde getiriyor. Telegram mobil uygulamasıyla istediğiniz veya ihtiyacınız olan tüm telegramgruplarına dahil olabilir ve telegramı kullanabilirsiniz. Film grupları, müzik grupları veya ders grupları vs. dahil olabilirsiniz. Kendi numaranızı vermek istemediğiniz durumda sitemizden alacağınız bir numara ile hesap oluşturabilir ve telegram uygulamasını kullanabilirsiniz.

Bunu da Okuyun: Telegram Toplu Numara Alma – Ucuz Telegram Hesapları

Telegram Premium Mobil Onay

Telegram ve  telegram premium için sanal numara ile mobil onay yapmak çok basit. Onaykodu.net üzerinden alacağınız tek kullanımlık sanal numaralar ile telgram ve telegram plus hesaplarında kullanmak üzere sanal numaralar ile birden fazla telegram hesabı açabilirsiniz.

4.3/5 - (18 votes)

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. En ucuz facebook onay sitesi ararken sizi gördüm. facebook hesap açıyorum 50 kuruşa facebook onay servisi var mı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir