Mobil Onay

Telegram Mobil Onay Nasıl Yapılır

Telegram Mobil Onay Hizmeti

Telegram whatsapp, bipp gibi  sosyal mesajlaşma sitesidir. Dünya  üzerinden milyonlara  kullanıcısı olan telegram  uygulamasını  kullanabilmek için bir telefon hattınız olması ve onun üzerinden mobil sms ile  onay yapmanız gerekmektedir. Bu noktada  onaykodu.net olarak sizlere  kendi  numaranızı kullanmadan mobil  onay yapmanıza destek sağlıyoruz.

Telegram SMS Doğrulama Kodu Alma

Telegram’ da hesap açabilmeniz için sms  doğrulama kodu almanız gerekmektedir.  Bu kodu isterseniz günlük  kullandığınız şahsi telefonunuzla yapabilirsiniz. Ama  kendi  numaranızı bu tür platformlarda  kullanmak istemiyorsanız , mobil onay sitesi  sayesine sanal numara alarak yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Telegram Kayıt İçin Sanal Numara Alma

Telegrama kaydolurken sanal  numara almak  için  yapmanız  gereken adımlar çok basit.. Size en  kısa yoldan telegram sanal numara nasıl alınır, telgram sms onay nasıl yapılır  bu yazımızda hızlı bir şekilde anlatacağız.

Öncelikle telegram mobil onay hizmeti için  onaykodu.net sitemize  kayıt  yapıyorsunuz. Sonra  sanal numara almak için bakiye ekliyoruz. Bakiye ekleme işlemini  ister kart ile ( banka /kredi ) isterseniz de havale  yöntemi ile hızlı bir şekilde yapabiliriz.

Daha sonra servislerden telegram hizmetini seçiyoruz. Size hangi ülkeden telegram numarası almak istediğinizi soruyor. Burada hangi ülkeden sanal telegram numarası almak istiyorsanız onu seçiyor ve numarayı alıyorsunuz.

Numaranız  numaralarım  panelinde görünecektir. Daha sonra cep telefonunuza yüklediğiniz telegram  uygulamasından  doğrulama için  sanal numara aldığınız  ülkeyi seçim numarayı giriyoruz. Doğrulama kodu onaykodu.net deki  numaralarım panelinize düşecektir. Oradaki onay kodunu kullanarak doğrulama işlemini yapabilir, telegram hizmetini sanal  numaranızla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ucuz Telegram Onay

Onaykodu.Net olarak   1,33 ₺ * den başlayan fiyatlarla telegram onay  gizmeti sunuyoruz. En ucuz sms onay sitesi olan onaykodu.net olarak sizlere  en iyi hizmeti verebilmek için sürekli gayret halindeyiz.

* Kampanya ve stoklarla sınırlıdır.

5/5 - (10 votes)

İlgili Makaleler

45 Yorum

  1. Ücretsiz sanal numara almak istiyorum. Sanal numara alırken ücret ödemesi yapıyor muyuz ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir