Mobil onaySanal Numara

Telegram Toplu Numara Alma – Ucuz Telegram Hesapları

Telegram için botta kullanacak toplu numara

Telegram Numarası Alma

Telegram mobil onay sayesinde telegram botlarında kullanmak üzere sanal numara alabilirsiniz. Telegram sanal  numara almak için yapmanız gereken tek şey onaykodu.net adresine  üye olmak. Üye olduktan sonra bakiye yüklemesi yaparak telegram için ucuz sanal numara alımı yapabilirsiniz.

En Ucuz Telegram Numaraları

Telegram milyonlarca kullanıcısı olan sosyal mesajlaşma uygulmasıdır. Ucuz telegram numaraları mobil onay hizmeti sayesinde alınabilir. Ucuz telegram numarası ve yatoplu teşegram numarası almak için en uygun sanal numara sitesi olan onaykodu.net de size en hızlı ve en ucuz telegram sanal numara almayı taahüt ediyoruz.

İlgili Makaleler

Toplu Telegram Numarası Alma 

Toplu telegram numarası ihtiyaçlarınızda onaykodu.net ile anlaşma çerçevesinde edinebiliyor olacaksınız. Toplu telegram numarası alımlarında özel anlaşmalarımız mevcut olup, size özel iskontolar yaparak en ucuz toplu telegram numaraları elde edebilirsiniz.

Toplu Telegram Numaraları Nerede Kullanılır ? 

Toplu telegram nuamraları, telegram botları oluşturmakta, gruptan grube üye çeken telegram botlarında, gruplara mesaj atan telegram  bolarında, ekstra bir telegram hesabı olarak kullanılabilir.

Onaykodu.Net sayesinde onlarca , yüzlerce telegram hesabı açabilir bu hesaplarınız toplu telegram hesap satışlarında ve ya botlarınızda kullanabilirsiniz.

Telegram Yazılımı İçin Numara

Telegram açık kaynak kodlu yazılımlar geliştirilerek işlevsel olarak kullanılabilir. Onaykodu.net sayesinde  bu programlarda  kullanmak üzere toplu hesap alımları yapabilirsiniz.

Telegram Numarası Alınabilecek Ülkeler

Telegram numarası alınabilecek ülkeler arasında  başlıca

  • Türkiye +90 toplu telegram numarası
  • +7 Rusya telegram numaraları
  • +40 Romanya telegram numaraları
  • +1 Amerika telegram numaralı

Vb bir çok ülkeden telegram numaraları alabilirsiniz. Toplu telegram numarası alırken  mobil onaylı telegram numaraları  olarak satarak ek gelir elde edebileceğinizi hatırlatmak isterim.

Telegram numarası almak için , en ucuz telegram  numarası üretici servisimiz olan onaykodu.net üye olamanız yeterlidir.

 

4.8/5 - (37 votes)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir