Mobil Onay

Ucuz Mobil Onay Hizmeti

Mobil onay işlemi; tek kullanımlık sanal numaralar  yardımı ile sosyal medya hesaplarında telefon doğrulama işlemi yapmanızı sağlayan  pratik ve  güvenli bir sistemdir. SMS OnayMobil OnayTelefon Onay isimleri ile de  bilinen işlemin amacı  kendi şahsi numaranızı kullanmadan  sosyal medya hesap doğrulama işlemi yapmanıza olanak sağlar.

Mobil Onay Avantajları Nelerdir ? 

Mobil  onay sistemi ile  günlük kullandığınız şahsi  numaranızı kullanmadan  doğrulama işlemi yapabilirsiniz. Sosyal medya hizmetleri KVKK metni uyarınca  sizin verilerinizi  işleyebilir; telefon numarası ve  bazı iletişim bilgilerinizi  reklam, promosyon ve  kullanım  alışkanlığı takibi için işleyebilirler. Bu durumda  sanal  numara alarak yaptığınız mobil  onay işleminde herhangi  bir reklam  mesajı ve  ya farklı bir duruma maruz kalmadan  işlemlerinizi  yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

SMS onay sisteminin  bir diğer avantajı ise  numaralarınızın sosyal mesajlaşma ve ya chat uygulamalarında  istemediğiniz insanların  görmesine  ve ya sizi rahatsız etmesine  müsade etmemiş olursunuz. Anonim bir kullanım lüksüne sahip olursunuz.

Onay kodu almanız  gereken ve kaynağını bilmediğiniz sitelerde  onaykodu.net panelinizden diğer servisler  için tek kullanımlık sanal numara alarak dolandırıcılıkların ve  veri hırsızlığının  önüne  geçmiş olursunuz.

Ucuz Mobil Onay 

SMS onay  işlemleri sanal  numara alınan ülke  ve servise göre değişkenlik göstermektedir. Ucuz  mobil onay hizmeti almak istiyorsanız panelinizde  ilgili servislerde alternatif ülke seçenekleri arasında  seçim ve  karşılaştırma  yapmanız gerekmektedir. Whatsapp  mobil onay hizmetinde  3 ₺ ye de numara alınıyorken bazı ülkelerde  25 ₺  de numara görebilirsiniz. Burada  sizin sanal  numara almak istediğiniz ülkeye bağlı olarak fiyat değişkenliği olmaktadır.

Mobil Onay Sistemi Ne İşe Yarar ? 

Mobil onay sistemi size  güvenmediğiniz platformlarda kendi numaranızı vermeden sosyal medya  uygulamalarını  kullanma fırsatı verir. Bu  işlem tek kullanımlık sanal  numaralar ile yapıldığından güvende  kalmanız sağlanır.

Sanal Numara Nasıl Alınır ? 

onaykodu.net  sistemimize  saniyeler  içinde üye olabilir, kendi panelinize erişim sağlayabilirsiniz. Sonrasında kendinize  dilediğinizce bakiye yükleyebilir, hangi  servisten sanal numara almak istiyorsanız , numaranızı alıp ilgili sosyal medya uygulamalarında ve ya servislerinde  onay kodunuzu temin edebilirsiniz.

4/5 - (1 vote)

İlgili Makaleler

36 Yorum

  1. Artvin merkezden ben Çınar. Selam herkese paylaşımınız inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 26-08-2022 04:40:33

  2. Ucuz mobil onay siteleri arasında araştırma yaparken sizi buldum fiyat listeniz nerededir. Mesela rusya whatsapp kaç para ?

  3. Ucuz mobil onay siteleri arasında araştırma yaparken sizi buldum fiyat listeniz nerededir. Mesela rusya whatsapp kaç para ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir