SMS Onay

Gmail Ucuz Mobil Onay 2023

Gmail  mobil onay – sms onay almak  onaykodu.net ‘de  çok basittir. Saniyeler  içerisinde üye olarak youtube  için mobil onay işlemi  yapabilir  tüm google hesaplarınızı  sanal  mobil numaralar ile onaylayabilirsiniz.

Youtube ve ya diğer google sistemlerini kullanmak için hesaplarınızın  mobil onay işlemini  yaptırmamız gerekir. Bu durumda onaykodu.net  sizin  imdadınıza yetişerek sanal  numaralar  ile hesaplarınızı  rahatlıkla onaylayabilmenize  yardımcı  olur. Mobil onay sistemini  kullanmak  çok basit …

İlgili Makaleler

Gmail Mobil Onay Nasıl Alınır ?

gmail mobil onay almak  için  önce  onaykodu.net adresine girerek  kayıt yapmanız  gerekir. 1  dk almayacak bu  işlemden sonra mobil onay  panelinizde  üyeliğiniz aktif olacaktır. Daha sonra panelinize bakiye yüklemesi yapmanız gerekmektedir. Bakiye  yüklemesini banka  havalesi  yada  kredi  kartınız ile yapabilirsiniz. Herhangi  bir  kesinti  olmadan  yüklediğiniz miktarlar direk bakiyenize yansıtılır.

Daha sonra panelden numara al kısmına  gelip  hizmet olarak google seçimini  yapın. Mobil onayınızı hangi  ülkeden  almak istiyorsanız seçiminizi  yapın ve numaranızı  alın. Numaranız numaralarım bölümüne gelecektir.

Bu kısımdan sonra  numaranızı  ilgili  google hizmetinde doğrulama yapacağınız bölüme girmeniz gerekmektedir. Daha sonra doğrula butonu ile  doğrulama kodu  talebinde  bulunabilirsiniz. Doğrulama kodu  onaykodu.net ‘ deki panelinizde numaralarım bölümünde  görünecektir. O kodu  google hizmetinize girerek doprulama işlemini tamamlamış  olursunuz.

Eğer kod gelmez ise geri sayım bitmeden iptal edin bakiyeniz iade edilecektir.

Mobil Onay Hakkında Temel Bilgi

 

Mobil SMS Onay Nedir
Mobil sms onay hizmeti yurt dışından alınan sanal numaralar ile whatsapp,facebook,youtube,google,instagram gibi sosyal medya hesaplarında yapılan mobil doğrulama işlemdir.
Sistem Nasıl Çalışır ?
Mobil onay sistemi çok basittir. Siteye üye olur bakiye yüklersiniz. Sonra onay kodu almak istediğiniz hizmeti ve ülkeyi seçersiniz. Sonra numaranız panelinizde sizin kullanımınza açılır. İlgili hizmete numaranızı girerek tek seferlik doğrulama kodunuzu alırsınız.
Ücretlendirme Nasıl Olur
Mobil onay sisteminde ücretlendirme numara alacağınız sisteme ve ülkeye göre değişkenlik göstermektedir. Mobil onay kodunuz gelmez ise bakiyeniz otomatikman hesabınıza iade edilir.
5/5 - (2 votes)

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. En ucuz facebook onay sitesi ararken sizi gördüm. facebook hesap açıyorum 50 kuruşa facebook onay servisi var mı

  2. Ucuz mobil onay siteleri arasında araştırma yaparken sizi buldum fiyat listeniz nerededir. Mesela rusya whatsapp kaç para ?

  3. Ucuz mobil onay siteleri arasında araştırma yaparken sizi buldum fiyat listeniz nerededir. Mesela rusya whatsapp kaç para ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir