Mobil Onay

Rusya Sanal Numara Alma

Rusya +7 Sanal  Numara Alma

Bir çok sistemde  kullanabileceğiniz mobil onay işlemi için Rusya sanal numaralar ile sms onday  kodunuzu alabiliyorsunuz. İnternet üzerinden birkaç saniye içerisinde uygun fiyata dilediğiniz ülkeden fake numara alacağınızı biliyormuydunuz? Rusya fake numara nasıl alınır yazımızda bu konuya değineceğiz.

Bu konuyu da okuyabilirsiniz: +7 Whatsapp Numarası Nasıl Alınır

 

İlgili Makaleler

Rusya Fake Numara Alma

Onaykodu.Net sitemiz kullanıcı odaklı sistemi sayesinde dakikalar içerisinde Rusya alan kodlu sanal numaralar almaya imkan sağlamaktadır. Çok uygun fiyatlara 7/24 dilediğiniz bir anda Rusya’ya ait sanal numaralara sahip olabilirsiniz.Bu numaraları yazılı iletişim platformlarında internetle ilgili farklı sektörlerde kullanabilirsiniz. Numara sistem üzerinden alındıktan sonra ilgili numaraya kullanılan uygulama tarafından SMS gelmekte ve gelen kodu kullanarak Rusya numaralarını tüm sosyal medya platformlarında ve çeşitli web sitelerinde kullanabilirsiniz. onaykodu.net  üzerinden Rusya sanal numara almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Kaydınız yapıldıktan sonra müşteri paneli sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu bölümde bakiye yükle menüsüne tıklayarak en az 20 TL yükleyerek işleme devam edebilirsiniz.
  • Ödemeleriniz Shopier altyapısı ile güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.
  • Ödemenizi yaptıktan sonra her hangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Otomatik olarak bakiyeniz hesabınıza yansıtılır.
  • Numara al bölümünden dilediğiniz hizmeti seçerek açılan pencerede ülke seçimi yapmanız gerekecektir, bu pencerede ülkelere ait servis ücretleri de yer almaktadır.

+7whatsapp numarası almak için bu adımları takip ettikten sonra artık bir Rusya numarasına sahip olacaksınız. Bu numarayı çeşitli web platformlarında kullanarak bu platformlarda sms alabilirsiniz.

5/5 - (1 vote)

İlgili Makaleler

18 Yorum

  1. Amerika whatsapp numarası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Amerika kodlu whatsapp numarası alacağım sizden haber bekliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir