Mobil OnaySanal NumaraSMS Onay

Ucuz SMS Onay Sitesi

SMS onay yani mobil onay hizmeti  onaykodu.net de çok kolay. SMS onay kodu sayesinde  whatsapp, facebook,instagram,twitter,google,youtube  vb sosyal medya hesaplarında  kendi  numaranızı kullanmadan  mıobil  doğrulama işlemini  kolaylıkla  yapabilirsiniz. Mobil Onay sektöründe  hizmet veren en  yeni ve en iyi sitelerden biri olan onaykodu.net adresi  bilgi  ve tecrübesi  ile size  sms onay hizmeti  vermekten memnuniyet duymaktadır.

SMS Onay Hizmeti Nedir ?

SMS onay hizmeti  sanal numaralar kullanılarak  sosyal medya hesaplarında mobil doğrulama yapma işlemidir . Buradaki sosyal medya hesaplarını doğrulamak için mobil onay kodu sanal numaralar ile alınır.

İlgili Makaleler

Mobil SMS Onay Nedir

Mobil sms onay hizmeti yurt dışından alınan sanal numaralar ile whatsapp,facebook,youtube,google,instagram gibi sosyal medya hesaplarında yapılan mobil doğrulama işlemdir.

Sistem Nasıl Çalışır ?

Mobil onay sistemi çok basittir. Siteye üye olur bakiye yüklersiniz. Sonra onay kodu almak istediğiniz hizmeti ve ülkeyi seçersiniz. Sonra numaranız panelinizde sizin kullanımınza açılır. İlgili hizmete numaranızı girerek tek seferlik doğrulama kodunuzu alırsınız.

Ücretlendirme Nasıl Olur

Mobil onay sisteminde ücretlendirme numara alacağınız sisteme ve ülkeye göre değişkenlik göstermektedir. Mobil onay kodunuz gelmez ise bakiyeniz otomatikman hesabınıza iade edilir.

Sistemden Memnun Kalmaz İsem ?

Sistemden memnun kalmamanız halinde  bakiyeniz  kullanım miktarınız ve  vergiler düşüldükten sonra  tamamen  banka hesabınıza iade edilir .

Nasıl Bakiye Yüklerim ?

Hesabınıza enpara, papara ve diğer banka  havaleleri ve kredi kartı ile ödeme  yapabilirsiniz. Kredi kartı istemimiz shopier  güvenli ödeme  altyapısı ile çalışmakta olup sizden herhangi bir kesinti olmamaktadır. .

Biz sms mobil onay sistemimizde özveri ile çalışmaktayız. Sizler de bu sistemin bir parçası olamay davet ediyoruz. En hızlı şekilde en güvenilir ve  uygun fiyatlarla mobil onay hizmeti veren onaykodu.net siz değerli  kullanıcılarımız için  sürekli kendini geliştirmektedir.

Hemen  en uygun fiyatlara mobil onay almak için aşağıdaki bağlantılardan birine  tıklayarak  sms onay sitemize  ulaşabilirsiniz.

5/5 - (2 votes)

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. Amerika whatsapp numarası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? Amerika kodlu whatsapp numarası alacağım sizden haber bekliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir