Sanal Numara

Ücretsiz Sanal Numara Alma

Ücretsiz Sanal  Numara Nasıl Alınır ? 

Sanal  numaralar internet ortamında  güvenmediğiniz platformlarda doğrulama yaparken kullandığımız araçlardır. Sanal numaralar sayesinde doğrulama kodu almamız gereken içeriğini bilmediğimiz sitelerde  güvenliğimizi  kontrol altına almış oluruz.

Bir diğer özelliği ise sanal numaralar sayesinde  kendi şahsi numaramızı kullanmadan whatsapp, facebook, tinder vb  uygulamalar mobil onay işlemi yaparak sosyal medya ya da  iletişim uygulamalarında  da rahatlıkla kullanım sağlamamıza  yardımcı  olur …

İlgili Makaleler

Sanal numara nasıl alınır sorusunun cevabı da  ;  öncelikle sanal  numara satışı yapan  sitelere üye olmakla başlar. Onaykodu.Net sitemize 5k ayırarak  üye  olabilir ve  3 TL den başlayan fiyatlara sanal  numara alabilirsiniz.

Whatsapp Sanal Numara 

Whatsapp sanal  numara  kullanıcılar arasında  whatsapp sahte numara ya da  whatsapp fake numara olarak da  bilinen sanal  numara ile whatsapp uygulamasını kullanım  işidir. Onlarca  ülkeden whatsapp ‘da  kullanmak  için numara  alabilirsiniz.

Telegram Sanal Numara

Telegram en  çok gruplanmamın  ve kanalların  yoğun olduğu bir platformdur. Bu yüzden bir çok kullanıcı  telegramda  kendi  numarasını vermek istemiyor. Burada sanal numara  hizmetini  kullanarak  hem telegram kullanmaktan  geri  kalmayacak hem de  anonim olmanın tadını çıkaracaksınız.

Sanal numara almak  için  sitemize  kayıt  olmanız gerekiyor.

HIZLI KAYIT OL 

5/5 - (29 votes)

İlgili Makaleler

45 Yorum

  1. Ağrı merkezden ben Orhani. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım 23-10-2022 23:35:33

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir